Hammastunturi

4.-7.7.2024

"Hammastunturin erämaa-alue sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuiston ja Lemmenjoen kansallispuiston välisellä tunturi- ja metsäalueella. Hammaskairan ydinosan muodostaa Kehäpään, Hammastunturin ja Appistunturin ylänkö, jonka korkeimmat huiput nousevat yli 500 metriin. Erämaan alueella kulkee kuusen pohjoinen metsänraja, ja eteläosien kuusimetsät vaihtuvat pohjoisessa männiköiksi."

Luontoon.fi

Vaellus Hammastunturin erämaa 4 pv

Hinta sisältää verot, etäillan ja opastuksen

359

3/3

Vaikea taso. Vaihtelevat maastot ja korkeuserot, sekä puron ylitys. Vaeltamista noin 5-8 tuntia/pv.

4 päivää

Yöt teltassa maastossa.

Etäilta

Keskustellaan vaelluksen suunnittelusta, varusteista ja kokoontumispaikasta. Vastaan kysymyksiin. Etäilta pidetään kuukausi ennen vaelluksen alkamispäivää.

Retkeilyvaruste

Lainaa retkeilyvarusteita tutulta tai vuokraa ulkoilu/retkeily kaupasta tai netistä, jos sinulla ei ole omia vielä. Lisätiedot

6 henkilöä

Ryhmän maksimikoko on 6 henkilöä.


Vaellukselle osallistuminen vaatii vähän aiempaa vaelluskokemusta, mutta ei omia retkeilyvarusteita. Retkeilyvarusteiden lisätiedot. Päivämatkat vaihtelevat 10-15 km välillä,  ja säännöllisin väliajoin pidämme taukoja. Osa vaelluksesta tapahtuu poluttomassa maastossa, joten vaeltaminen on fyysisesti hieman rankempaa kuin vaellusreitillä kulkeminen. Vaellamme yhteensä noin 40-50 km pituisen reitin, joka voi vielä muuttua reitin tilanteen mukaan.

Saat tietää paljon hyödyllistä tietoa vaeltamisesta ja opit, miten suunnistaa maastossa ja lukea karttaa, sekä leiriytymisrutiineja.

Ilmoittautuminen sähköpostilla info@henkireikaoutdoor.com. Kerro mille vaellukselle olisit tulossa. Lähetän laskun, ja aluksi maksetaan 100€ varausmaksu. Muistakaa maksaa loput maksusta kuukautta ennen kurssin alkamispäivää. Sinut lisätään Whatsapp-ryhmään, jossa retkeilijät voivat tutustua toisiinsa ja sopia kimppakyydeistä tarvittaessa. Osallistujat saavat myös linkin etäiltaan ja yksityiskohtaista infoa vaelluksesta.

+358 443 041 863 (vain tekstiviestit tai videopuhelut)

info@henkireikaoutdoor.com