Retkeilyvarusteiden vuokraus

Miksi vuokrata varusteita?

Suomessa retkeilyn suosio on kovassa kasvussa, uusia retkeilijöitä on paljon, ja osalla heistä ei ole vielä kokemusta luonnossa liikkumiseen. Ei tiedetä, mitä varusteita tarvitaan, tai voi olla, että on tullut ostettua vääränlaisia tai turhia varusteita.

Retkeilyn aloittaminen on yleensä iso menoerä, jos ei ole lainkaan omia varusteita entuudestaan. Joskus ostetaan halvimmat varusteet, jotta pääsee retkeilemään nopeasti, mutta se ei aina välttämättä ole fiksuin ratkaisu, tai ympäristöystävällisin.

Ehkä et haluakaan ostaa mitään, koska et tiedä onko retkeily sinun juttusi. Varusteiden vuokraus tai lainaus on paras vaihtoehto sinulle! Ei tarvitsee murehtia siitä, miten myydä ostetut varusteet eteenpäin.

Suosittelen, että lainaat varusteet perheeltä, kaverilta tai tutulta, ja vuokraat loput kaupasta tai netistä. Tutustut lainaamiisi varusteisiisi vaeltaessa tai retkeillessä, ja sen jälkeen ymmärrät paremmin, mitä oikeasti tarvitset, ja pystyt tekemään ostokset järkevästi. Ja on vielä paljon hyödyllisempää, jos olet mukana kurssilla ja saat paremmin tietoa ja vinkkejä ammattilaiselta, jonka tavoitteena on säästää luontoa ja rahaa enemmän.

Mistä voit vuokrata retkeilyvarusteita? Linkkejä löytyy alta.

° Retkirent.fi

° Liizi.fi

° Partioaitta

° Scandinavian Outdoor