Yksityinen villiyrttikurssi

Oppaana villiyrttiohjaaja Sakari Belghiti

Tilaa yksityinen villiyrttikurssi meiltä

Järjestän erilaisia villiyrttikursseja yrityksille, yhdistyksille, ystäville ja perheille. Kurssipaikka voidaan toteuttaa toiveesi mukaan. Tulen opastamaan toivomaasi paikkaan tai vierailette Pilpan majalla Kuopiossa.


Voit valita jonkin näistä tarjouksista:

Villiyrttiretki kiinnostuneelle; liikutaan lähiluonnossa ja opitaan yhdessä tunnistamaan, keräämään ja käyttämään kotimaan yrttejä. Kerron, miten yrttejä käsitellään vaihe vaiheelta, niiden käyttö ja säilöntämenetelmät. Juodaan yrttijuomaa tai -teetä sekä maistetaan yrttipiirakkaa. Pukeutuminen sääolosuhteiden mukaan.

Hinta: 400€/10 hlö (sis. alv ja ohjauksen), kesto 2 tuntia. Lisähenkilö 35€/hlö. Max 15 henkilöä.


Villiyrttijuoma-tasting; Liikutaan lähiluonnossa ja tutustutaan alueen yrtteihin ja opitaan perusasioita niiden tunnistamisesta, keräilystä ja hyödyntämisestä. Maistellaan villiyrttijuoman kolmea eri makua. Pukeutuminen sääolosuhteiden mukaan.

Hinta: 450€/10 hlö (sis. alv ja ohjauksen), kesto 2 tuntia. Lisähenkilö 40€/hlö. Max 15 henkilöä.


Kokkauskurssi villiyrteistä kaksi tai kolme ruokalajia; Valmistamme yhdessä kaksi (pää- ja jälkiruoka) tai kolme ruokalajia, joiden aineksia keräämme opastuksellani lähiluonnosta ja kokkaamme nuotiolla tai keittiössä. Helpoilla ja maukkailla resepteillä pääset ohjatusti alkuun villiyrttien käytössä. Pukeutuminen sääolosuhteiden mukaan.

Kaksi ruokalajia hinta: 650€/10 hlö (sis. alv, raaka-aineet ja ohjauken), kesto 3 tuntia. Lisähenkilö 50€/hlö. Max. 15 henkilöä.

Kolme ruokalajia hinta: 800€/10 hlö (sis. alv, raaka-aineet ja ohjauksen), kesto 4 tuntia. Lisähenkilö 65€/hlö. Max 15 henkilöä.


Ota minuun yhteyttä ja kysy lisää

Sähköpostilla info@henkireikaoutdoor.com

Tekstiviestillä tai videopuhelussa +358 443 041 863