Inari

29.6.-2.7.2024

"Inari on Suomen saamelaisten keskus Inarijärven rannalla. Tuhannet saaret, ylös kohoavat tunturit ja vaarat sekä vapaina virtaavat vedet tarjoavat luonnon ja Lapin ystävälle aina uutta tekemistä."

Luontoon.fi

Vaellus Inarin retkeilyalueella 4 pv

Hinta sisältää verot, etäillan ja opastuksen

359€

2/3

Keskivaikea taso. Vaihtelevat maastot. Vaeltamista noin 4-6 tuntia/pv.

4 päivää

Yöt riippumatossa maastossa. Teltan käyttö on sallittua, jos sinulla ei ole omaa riippumattoa.

Julkinen liikenne

Inariin pääsee julkisella liikenteellä linja-autolla.

Etäilta

Keskustellaan vaelluksen suunnittelusta, varusteista ja kokoontumispaikasta. Vastaan kysymyksiin. Etäilta pidetään kuukausi ennen vaelluksen alkamispäivää.

Retkeilyvaruste

Lainaa retkeilyvarusteita tutulta tai vuokraa ulkoilu/retkeily kaupasta tai netistä, jos sinulla ei ole omia vielä. Lisätiedot

6 henkilöä

Ryhmän maksimikoko on 6 henkilöä.


Vaelluksen osallistuminen vaatii vähän aiempaa vaelluskokemusta, mutta ei omia retkeilyvarusteita. Retkeilyvarusteiden lisätiedot. Päivämatkat vaihtelevat noin 10 km molemmin puolin, ja säännöllisin väliajoin pidämme taukoja. Vaellus tapahtuu osittain poluttomassa maastossa, joten vaeltaminen on fyysisesti hieman rankempaa kuin vaellusreitillä kulkeminen. Vaellamme yhteensä noin 35-50 km pituisen reitin, joka voi vielä muuttua reitin tilanteen mukaan.

Saat tietää paljon hyödyllistä tietoa vaeltamisesta ja opit, miten suunnistaa maastossa ja lukea karttaa, sekä leiriytymisrutiineja.

Ilmoittautuminen sähköpostilla info@henkireikaoutdoor.com. Kerro mille vaellukselle olisit tulossa. Lähetän laskun, ja aluksi maksetaan 100€ varausmaksu. Muistakaa maksaa loput maksusta kuukautta ennen kurssin alkamispäivää. Sinut lisätään Whatsapp-ryhmään, jossa retkeilijät voivat tutustua toisiinsa ja sopia kimppakyydeistä tarvittaessa. Osallistujat saavat myös linkin etäiltaan ja yksityiskohtaista infoa vaelluksesta.

Inari

Menesjärventie 1, 99870 Inari

+358 443 041 863 (vain tekstiviestit tai videopuhelut)

info@henkireikaoutdoor.com