UKK

1.-5.8.2024

"Tunne laajojen kairojen sekä tuntureiden tarinat ja patikoi illaksi tuvan lämpöön. Vaeltajan haaveet täyttävä kansallispuisto on aivan Saariselän kupeessa."

Luontoon.fi

Vaellus Urho Kekkosen kansallispuistossa 5 pv

Hinta sisältää verot, etäillan ja opastuksen

449€

2/3

Keskivaikea taso. Vaihtelevat maastot ja korkeuserot, sekä puron ylitys. Vaeltamista noin 5-8 tuntia/pv.

5 päivää

Yöt teltassa maastossa.

Retkeilyvaruste

Lainaa retkeilyvarusteita tutulta tai vuokraa ulkoilu/retkeilykaupasta tai netistä, jos sinulla ei ole omia vielä. Lisätiedot

Etäilta

Keskustellaan vaelluksen suunnittelusta, varusteista ja kokoontumispaikasta. Vastaan kysymyksiin. Etäilta pidetään kuukausi ennen vaelluksen alkamispäivää.

6 henkilöä

Ryhmän maksimikoko on 6 henkilöä.

Kenelle

Vaellus vaatii vähän aiempaa vaelluskokemusta: leiriytymisrutiineja, tottumusta rinkan kantamisesta ja kokemusta vähintään kahden yön mittaisista reissuista.

Jos sinulla ei ole vielä kokemusta, kannattaa osallistua retkeilykurssille ja tutustua kurssin lisätietoihin.


Vaelluksen osallistuminen vaatii vähän aiempaa vaelluskokemusta, mutta ei omia retkeilyvarusteita. Retkeilyvarusteiden lisätiedot. Päivämatkat vaihtelevat noin 10-15 km, ja säännöllisin väliajoin pidämme taukoja. Osa vaelluksesta tapahtuu poluttomassa maastossa, joten vaeltaminen on fyysisesti hieman rankempaa kuin vaellusreitillä kulkeminen. Vaellamme yhteensä noin 50-70 km pituisen reitin, joka voi vielä muuttua reitin tilanteen mukaan.

Saat tietää paljon hyödyllistä tietoa vaeltamisesta ja opit, miten suunnistaa maastossa ja lukea karttaa, sekä leiriytymisrutiineja.

Ilmoittautuminen sähköpostilla info@henkireikaoutdoor.com. Kerro mille vaellukselle olisit tulossa. Lähetän laskun, ja aluksi maksetaan 100€ varausmaksu. Muistakaa maksaa loput maksusta kuukautta ennen kurssin alkamispäivää. Sinut lisätään Whatsapp-ryhmään, jossa retkeilijät voivat tutustua toisiinsa ja sopia kimppakyydeistä tarvittaessa. Osallistujat saavat myös linkin etäiltaan ja yksityiskohtaista infoa vaelluksesta.

Aittajärven pysäköintialue

Saariselkä-Ivalon tieltä (tien nro 4) käännytään idänpuolella olevalle Kuutuan metsäautotielle. Ajetaan metsäautotietä pitkin noin 35 km. Tien varrella on parissa risteyksessä kyltit, jotka ohjaavat kääntymään oikealle kohti Aittajärveä. Tilaa 50 autolle. Ei talvikunnossapitoa.

+358 443 041 863 (vain tekstiviestit tai videopuhelut)

info@henkireikaoutdoor.com