UKK

28.3.-2.4.2025

"Tunne laajojen kairojen sekä tuntureiden tarinat ja patikoi illaksi tuvan lämpöön. Vaeltajan haaveet täyttävä kansallispuisto on aivan Saariselän kupeessa."

Luontoon.fi

Talvivaellus UKK kansallispuistossa 6 pv

Hinta sisältää verot, etäillan ja opastuksen.

539€

2-3/3

Keskivaikea ja vaikea taso. Sää voi muuttua arvaamattomasti ja nopeasti vaelluksen aikana.

6 päivää

Yöt teltassa maastossa.

Talviretkeilyvarusteet

Lainaa talviretkeilyvarusteita tutulta tai vuokraa ulkoilu/retkeilykaupasta tai netistä, jos sinulla ei ole omia vielä. Lisätiedot

6 henkilöä

Ryhmän maksimikoko on 6 henkilöä.

Etäilta

Keskustellaan vaelluksen suunnittelusta, varusteista ja kokoontumispaikasta. Vastaan kysymyksiin. Etäilta pidetään kuukausi ennen vaelluksen alkamispäivää.

Kenelle

Vaellus vaatii aiempaa kokemusta: teltassa yöpymisestä talvella ja hiihdon perustaitoja sekä kyky hiihtää ahkion kanssa 10-20 km päivämatkoja.

Jos sinulla ei ole vielä kokemusta, kannattaa osallistua talviretkeilykurssille ja tutustua kurssin lisätietoihin.


Vaelluksen osallistuminen vaatii vähän aiempaa talviretkeilykokemusta ja hiihdon perustaitoa, mutta ei omia retkeilyvarusteita. Retkeilyvarusteiden lisätiedot. Hiihdetään tunturisuksilla tai metsäsuksilla ahkion kanssa. Hiihtomatkat vaihtelevat noin 10-20 km sääolosuhteista riippuen, ja säännöllisin väliajoin pidämme taukoja. Alueella säänvaihtelu on arvaamatonta ja leiriytymään voi joutua milloin tahansa. Hiihdämme yhteensä noin 65-80 km pituisen reitin, joka voi vielä muuttua reitin tilanteen mukaan. Voit tutustua talviretkeilyn varustelistaa.

Kertaamme ja opettelemme talviretkeilytaitoja vaelluksen aikana maastossa lisää. Saat tietää paljon hyödyllistä tietoa talvivaeltamisesta ja opit, miten suunnistaa maastossa ja lukea karttaa, sekä leiriytymisrutiineja.

Ilmoittautuminen sähköpostilla info@henkireikaoutdoor.com tai tekstiviestillä +358 443 041 863. Kerro mille vaellukselle olisit tulossa. Lähetän laskun, ja aluksi maksetaan 100€ varausmaksu. Muistakaa maksaa loput maksusta kuukautta ennen kurssin alkamispäivää. Sinut lisätään Whatsapp-ryhmään, jossa retkeilijät voivat tutustua toisiinsa ja sopia kimppakyydeistä tarvittaessa. Osallistujat saavat myös linkin etäiltaan ja yksityiskohtaista infoa hiihtovaelluksesta.

Suomen Latu Kiilopään pysäköintialue

Kiilopääntie 620, Saariselkä

+358 443 041 863 (vain tekstiviestit tai videopuhelut)

info@henkireikaoutdoor.com